Galya 50/33/20/10/2

 

Jótékonysági Teljesítménytúra

az autistákért

2020. október 3. Galyatető
Az Apró Lépések Egyesületről, céljainkról

 

Az Apró Lépések Egyesület 2015. novemberében alakult, a Gyöngyös és Hatvan vonzáskörzetében lévő, autista gyermeket nevelő szülőkből, szakemberekből áll. Céljaink és tevékenységeink sokrétűek, a társadalmi szemléletformáláson át, az érdekérvényesítés, szülősegítés, információnyújtás a vezérfonal. Ezen kívül, a saját példáinkból is érzett ellátási hiányosságokra szeretnénk megoldásokat találni, melyek mind az autizmus specifikus fejlesztések, mind az óvodai, iskolai ellátás területén jelentkeznek.

Az egyesület az Autisták Országos Szövetségének tagszervezete és az AOSZ vidéki hálózatosodás programjában is részt vesz. Jó kapcsolatokat ápolunk az országosan is elismert autista specifikus helyekkel, intézményekkel, szakemberekkel. Szülőtréningeket szerveztünk le Gyöngyösre, rendszeres szülőklubokat tartunk, valamit közös programokat szerveztünk. Tavalyi évben létrehoztuk a fejlesztőnket, ahol autista gyermekek kommunikációs és társas fejlesztése zajlik.

Mint frissen indult szervezet, önerőből működünk, jelenleg egyetlen bevételünk a tagdíjak, így keressük a terveinkhez a további forrásokat, így jött a jótékonysági túra ötlete, ahol nem csak kapunk, hanem adunk is.

Keresztesi Koppány

elnök

A túrán való indulásoddal az Apró Lépések Egyesületet támogatod!
Köszönjük!
 

3200 Gyöngyös,

Nap u. 2/A/1.

www.aprolepesek.hu

  • Facebook Basic Black

Kiírás

 

Az Apró Lépések Egyesület 2020. október 3-án, ötödik alkalommal rendezi meg a Galya 50/33/20/10/2 Jótékonysági Teljesítménytúrát.  A túrával célunk, hogy az autizmusban érintett gyerekek, felnőttek, családok társadalmi elfogadását segítsük, egy közös, inkluzív eseménnyel. A túrák résztávjai is úgy lettek összeállítva, hogy mindenki a saját szintjén részt tudjon venni azokon. Köszönjük, hogy indulásoddal támogatod céljainkat és te is részese leszel egy olyan rendezvénynek, amely nem tesz különbséget induló és induló között.

A túrákon való indulás előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje szeptember 25.
A túrán nincs nevezési díj, de kérjük, hogy a rajtnál kitett adománygyűjtő dobozba tetszőleges pénzadományt dobj be. Ezzel egy jó ügyet támogatsz!
További fontos információk! 

- A túrán mindenki saját felelőségére vesz részt!

- A túra útvonalán bárhol lehet mozgó ellenőrzőpont

- Ajánlott felszerelés a bejáratott túracipő, Mátra turistatérkép (ha a miénk nem elég), a hosszú távon indulóknak fejlámpa, és az időjárásnak megfelelően választott öltözet. A túra során lesz ellátás, de némi nasi és víz legyen nálad.

- Hozz magaddal saját poharat! A túra során nem szeretnénk eldobható műanyag poharakkal szemetet termelni.

- Gyere busszal! Galyatető nem egy világváros, hamar megtelnek a parkolók. Így arra kérünk, ha lehet, gyere menetrend szerinti busszal. Gyöngyösről 6.00-kor indul (6:54-kor érkezik), valamint 8:30-kor (9:30-kor érkezik). 

- Aludj Galyán! A Kilátó Vendégház és számos más szálláshely vár téged. Érdeklődj a szervezőknél!

- Légy megértő és türelmes! A túrán autisták is indulnak. Ha esetleg nem szokványos viselkedést tapasztalsz, gondolj a túra fő üzenetére és kérünk, legy megértő és türelmes!

 
 

TÁMOGATÓINK

Kapcsolat

Keresztesi Koppány, tel: +36 70/394-5809, email: keresztk@gmail.com

 
 

© 2023 by The Green Conference. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now